Oppdal ligger mellom Dovre og Trollheimen og er ei fjellbygd i Midt-Norge. Her finner du utallige aktiviteter hele året som moskussafari, gondolbane, golf, bowling, juving, rafting, jakt og fiske. Oppdal har i tillegg Norges største alpinområde så her er det nok å fylle fritiden med.

Bygda ligger omgitt av majestetiske fjell som innbyr til naturopplevelser som tar pusten fra deg. Her kan du fiske ørret i idylliske fjellvann og oppleve norsk seterstemning i vill natur.

I Oppdalslia vil du oppleve naturen på sitt beste. Tomtene her er store og du vil få mer enn nok plass til å få den nære naturopplevelsen i stillhet, samtidig som du har de mange aktivitetstilbudene Oppdal kan by på. Du kan du våkne til nytråkket skiløype om morgenen og det er kort vei til alpinbakkene.

Litt om området

Oppdalslia hyttefelt er nabofeltet til Bjørklia hyttefelt. Tomtene ligger ved foten av Kinnpiken i meget flotte omgivelser. Terrenget er lett kupert  og hyttefeltet vil ha fin skogbunn, med flere store furutrær på området. Rydding av den enkelte tomt vil skje i samarbeide med den enkelte tomteeier. Hele området består av fast god byggegrunn og det er ikke kjent at det vil være behov for fjellsprenging på noen av tomtene.

I Oppdalslia kan du ta på deg langrennsskiene ved hytteveggen og gå inn i milevis med oppkjørte løyper. Det er kun ca 3 km fra alpinbakkene i Stølen. Fra toppen av alpinbakkene kan du stå på alpinski helt frem til Oppdalslia.

Oppdalslia hyttefelt har et godt utgangspunkt for friluftsaktiviteter hele året. Du kan velge mellom toppturer, vandring i lett kupert terreng, samt bærturer, terrengsykling og jakt. Oppdalslia har den ideelle beliggenhet i fht. den aktive familien.

Adkomst fra Oppdal

Fra Oppdal kjører en E6 nordover i ca 5 km. Ta av til venstre mot Bjørklia. Kjør opp til Gamle Kongevei og ta til høyre. Etter ca 1km går veien til hyttefeltet til venstre. Tomtene ligger da på begge sider av veien.

Adkomst fra Trondheim

Ca 5 km før Oppdal sentrum ta av til høyre mot Bjørklia. Kjør opp til Gamle Kongevei og ta til høyre.Etter ca 1km går veien til hyttefeltet til venstre. Tomtene ligger da på begge sider av veien.